Arabanız ÖTV'sini Kendisi Ödesin
15/02/2017, 00:00
Arabanız ÖTV'sini Kendisi Ödesin

Binek araçlarda Özel Tüketim Vergisi oranlarında değişikler yapıldı. Resmi Gazetede yayımlanan yeni ÖTV oranlarına göre, 1.6 motora kadar olan binek araçlarda ÖTV oranı %60'a çıktı.  1600-2000 arası motor silindir hacmine sahip araçlarda %110 gibi bir artış söz konusu. 

Bu artışlar hem araç sahiplerinin hem de araç sahibi olmak isteyenlerin bütçesini oldukça zorlar nitelikte. Peki size aracınızın ÖTV'sini kendisinin ödemesinin mümkün olduğunu söylesek! Rentiva.com üzerinden aracınızı kiraya vererek ek gelir elde edebilir ve böylelikle aracınızın ÖTV masraflarını çıkarabilirsiniz. 

Rentiva'dan aracınızı kiraya verdiğinizde faydalanacağınız hizmetlerden bazıları ise şöyle;

Kasko Hizmeti

Kiralama süresi boyunca aracın ... Sigorta güvencesi ile aracının tam değerini kapsayacak şekilde tüm risklere karşı kaskolanır.

Ücretsiz Bakım

Rentiva ve Mobil Oto Servis işbirliği sayesinde, Rentiva'dan yaptığın araç kiralamalarının her 10.000 km’sinde aracına ücretsiz periyodik bakım yapılır.

Takip Sistemi

Kiralama boyunca aracının konum bilgisini, maksimum hızını, yapılan kilometreyi takip edebileceğin GPS sistemi ile aracını kolaylıkla kontrol edebilirsin.

Güvenli Ödeme Sistemi

Rentiva üzerinden yaptığın kiralamalardan elde ettiğin gelir, kiralama işleminin bittiği gün  bize bildirmiş olduğun IBAN numarasına yatırılır. Kiralama süresince gerçekleşen HGS/OGS geçişleri, otopark kullanımı, trafik cezaları, eksik yakıt, kilometre aşımı, araç yıkama bedeli gibi ücretler kiracının sorumluluğundadır. Söz konusu tutarları bize bildirmen halinde kiracının provizyon bedelinden alınarak senin hesabına aktarılır. 

Sana Özel Araç Yöneticisi

Rentiva'da her araç sahibi için araç yöneticisi belirlenir. Araç yöneticinden aracının kiralama işlemleri, sistem işleyişi, kiralama ücretleri, periyodik bakım, takip sistemi gibi aracın ile ilgili tüm konularda dilediğin zaman destek alabilirsin.

Profesyonel Fotoğrafçı

Rentiva'da arabanı kiraya verdiğinde fotoğrafçı talebinde bulunarak aracının profesyonel fotoğraflarını ücretsiz çektirebilirsin.

Araban Rentiva.com'daysa, ayda garanti 1000 TL kazanabilirsin!

Türkiye’nin ilk ve tek kişiden kişiye araç kiralama hizmeti sunan platformu Rentiva araç sahiplerine aylık 1000 TL kazanç garantisi veriyor. Aylık 1000 TL garantisinden faydalanmak için tek yapman gereken, sana yönlendirilen tüm kiralama taleplerini onaylamak.

1000 TL garantili programımız için, araç yöneticilerimiz özel olarak seninle iletişime geçecek. Ay boyunca kiralamalardan elde ettiğin gelir 1000 TL’ye ulaşmazsa, Rentiva kazancını 1000 TL’ye tamamlayacak.Eğer aracın 1000 TL’nin üzerinde gelir elde ederse, bu tutarın tamamı senin olacak.

Araba Kiralayarak Yapabilecekleriniz Nelerdir?
Otomotiv Sektörünün En’leri
Araba Kiralayarak Yapabilecekleriniz Nelerdir?
Otomotiv Sektörünün En’leri