Bumblebee açık arttırmada yeni sahibini arıyor
23/11/2016, 00:00
Bumblebee açık arttırmada yeni sahibini arıyor

Bumblebee açık arttırmada yeni sahibini arıyor. Transformers çizgi dizisinden uyarlanan ve Michael Bay tarafından yönetilen Transformers filmi için tasarlanan Bumblebee (1967 Chevrolet Camaro SS) açık arttırmayla satışa sunulacak.

Aracın şu an asıl sahibi Michael Bay. Transformers 4: Kayıp Çağ filminde gördüğümüz bu araçta 6 ileri manuel şansımanla V8 motorun gücü bulunuyor. Mat siyah rengi ile sert bir görünüme sahip olan aracın iç tasarımında siyah koltuklarla birlikte, üç kollu direksiyon, dokunmatik ekranlı bir navigasyon ve ses sistemi yer alıyor.

Autobotların lideri Optimus Prime ve Sam Witwicky’nin otomobili Bumblebee yeni alıcılarını bekliyor.

Optimus Prime’ın filmdeki haline oldukça benzetilmiş versiyonu satışa sunulurken; Bumblebee doğrudan filmin yönetmeni Michael Bay’in koleksiyonundan gelerek yeni alıcısına kavuşacak.

Filmdeki gibi alüminyum kaplama tampon ile donatılan 1992 Peterbilt 379 tırda, yine tıpkı filmde olduğu gibi alüminyum jantlar kullanılıyor. 14.6 litrelik altı silindirli dizel motora sahip, heybetli Optimus Prime’ın ızgarasında Autobot logosu da ihmal edilmemiş.

1967 Chevrolet Camaro SS Hakkında

1967 yılında üretilen ilk güçlü Chevrolet Camaro 7 Litre hacimli, 430 beygir gücünde bir v8 motora sahipti. Dönemin yasalarında motor gücü için bir üst limit olmadığından bu şekilde üretilebilmiştir. O zamandan ikonlaşan Camaro, günümüze kadar gelerek farklı motor güçlerinde ve tasarımda üretilmiştir. American Muscle Car denilince akla ilk gelen otomobiller arasındadır.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom

2016'nın En iyi Elektrikli Otomobilleri
2016'nın En iyi Elektrikli Otomobilleri