Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?
01/04/2017, 00:00
Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çıkılmak istenilen ve araç olmadığı için ertelenen yolculuklar, araç kiralamak istediğinizde önünüze konulan senetler, imzalanması gereken belgeler yüzünden planlarınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Araç kiralama platformlarını kullanarak araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmeniz mümkün.

İhtiyaç anlarında araç kiralamak sizi hem araç sahibi olmanın getirdiği yük ve masraflardan kurtaracak hem de özel araç konforunu yaşamanızı sağlayacaktır.

Rentiva.com’un sağladığı hizmetlerden faydalanarak size en uygun aracı www.rentiva.com internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla bulabilirsiniz. Sizlere sunulan filtre seçeneği sayesinde ize en yakın ve aradığınız özelliklere en uygun araçları kolaylıkla listeleyebilir ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olan aracı en uygun fiyata kiralama şansı elde edersiniz. Kişiden kişiye araç kiralama hizmeti konusunda bir ilke imza atarak hizmet veren Rentiva.com sayesinde ihtiyacınız olan araba için 7/24 rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz.

Araç kiralamak için hizmet almaya karar verdiniz ancak nelere dikkat etmelisiniz bilmiyorsanız, araç kiralarken dikkat etmeniz gerekenleri şu şekilde listelendirebilirsiniz;

İşlem yapacağınız firmanın güvenilir olmasına özen gösterin

Araç kiralama işlemlerine başlamadan önce hizmet alacağınız firma hakkında bir ön araştırma yapın. Kullanıcı yorumları ve firma hakkında çıkan haberler bir ön bilgi edinmeniz adına sizin için yol gösterici olacaktır.

İhtiyacınız olan aracı belirleyin

Yapacağınız yolculuğa, kişi sayısına, taşıyacağınız yük ağırlığına uygun bir araç seçmeye özen gösterin. Aksi halde araca aşırı yük bineceğinden yolculuk esnasında sorun yaşayabilirsiniz.

Rahat kullanabildiğiniz bir aracı seçin

Araç teknolojisinin gelişmesi ile birlikte araçların yakıt, vites tipi, motor gücü gibi özellikleri de farklılık göstermeye başladı. Bu nedenle rahatlıkla kullanabileceğiniz özelliklere sahip olan aracı seçmeniz yolculuk esnasında daha rahat bir sürüş yapmanızı sağlayacaktır.

Kiraladığınız aracın sigortası hakkında bilgi alın

Kiralama yaptığınız firmaya mutlaka araç üzerinde sigorta olup olmadığını, sigortanın neleri kapsadığını sorun. Aksi halde yaşayacağınız bir olumsuzlukta ciddi masraflar ödemek zorunda kalırsınız.

Sözleşme maddelerini dikkatle okuyun

Araç kiralama anında size imzalatılan (eğer işlemleri online gerçekleştiriyorsanız onaylatılan) sözleşme maddelerini dikkatle okumanız gerekir. Sözleşme maddelerinin size sunulan hizmet ve sahip olduğunuz haklar ile ilgili detaylı bilgi içerdiğini unutmayın.

En Az Yakan Otomobil Modelleri
Arabanın Kilometresi İle Oynandığı Nasıl Anlaşılır?
En Az Yakan Otomobil Modelleri
Arabanın Kilometresi İle Oynandığı Nasıl Anlaşılır?