Araç Kiralamak Avantajlı mı?
26/04/2017, 00:00
Araç Kiralamak Avantajlı mı?

Araç fiyatlarında vergi oranları ile birlikte ciddi bier artış yaşandı ve araç satın almak artık ciddi sermaye gerektiren bir konuya dönüştü, satın alma sonrası bakım masrafları yıllık vergi ödemeleri gibi konularda devreye girdiğinde araç satın almak, araç sahibine ek masraflar da çıkaran bir konuya dönüşüyor.

Araç masraflarınızı biraz olsun azaltmak isterseniz aracınızı Rentiva üzerinden kiraya vererek ek gelir elde edebilir ya da araç ihtiyacınız olduğunuz anlarda Rentiva üzerinden kolayca aradığınız özelliklere en uygun aracı kiralayabilirsiniz.

Peki araç kiralamak satın almaktan daha mı avantajlı? Araç kiralamanın avantajları nelerdir? diye düşünüyorsanız bu soruları sizler için yanıtlamaya çalıştık. Faydalı olması dileğiyle...

Araç Kiralamanın Avantajları

  • Araç kiralamanın mali yükü araç satın almaya oranla çok düşüktür. Çünkü araç satın alma esnasında araç bedelinin yanı sıra aracın vergi, sigorta gibi ücretlerinin de ödenmesi gerekmektedir.
  • Araç kiralamalarınızda dönemsel ya da günlük ihtiyaçlarınıza uygun olarak daha farklı opsiyonları seçebilme şansınız bulunmaktadır.
  • Günlük ya da uzun dönem kiralamalarınızda araç muayene bedeli, motorlu taşıtlar vergisi gibi maliyetleri karşılamanız gerekmez.
  • Araç kiralama size aynı zamanda kolay araç yenileme fırsatı da sağlar.
  • Araç satın aldığınızda olduğu gibi araç değişikliği aracın değer kaybı gibi bir sorun yaşamazsınız.
  • Herhangi bir peşinat ödemesi yapmadan aylık taksitler halinde ihtiyacınız süresince araç kullanabilirsiniz.

Size tam hizmet sağlayan bir firmadan araç kiralama yapmanız halinde sigorta ve operasyonel işlem gerektiren durumlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Alım satımda olduğu gibi muayene vb. ücretlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Siz Sadece Kullanın, Gerisine Karışmayın

Araç bakımı ile ilgili detaylarla da ilgilenmeniz gerekmediğinden zamanınızdan da tasarruf etmiş olursunuz.

Araç kullanımı esnasında yaşadığınız herhangi bir sorunda kiralama işlemi yaptığınız şirketin profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz. Araç kiralamak uzun dönem araç kiralama sizlere hem zaman hem de maddi avantaj kazandıracaktır.

Rentiva size en yakın aracı en uygun fiyata kiralama imkanı sunar. Bulunduğunuz yerden dilerseniz internet sitesi dilerseniz mobil uygulama üzerinden saraç kiralayabilir, dilerseniz aracınızı vale ile kapınızda teslim alabilirsiniz.

Rentiva'dan dilerseniz uzun dönem kiralama ya da şoförlü kiralama da yapabilirsiniz. Rentiva sayesinde dilerseniz aracınızı kiraya vererek araç masraflarınızı çıkarabilir, ek gelir elde edebilirsiniz.

Toyota Hibrit Aracı İle 2017 İstanbul Autoshow'un İlgi Odağı Oldu
Aracınıza Bahar Bakımı Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Toyota Hibrit Aracı İle 2017 İstanbul Autoshow'un İlgi Odağı Oldu
Aracınıza Bahar Bakımı Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?