BMW 3 Serisi

2013
Zeytinburnu/İstanbul
serkan
serkan
5 Kiralama
Ort. 2 dakikada yanıt
250₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
27 Nisan
08:00
30 Nisan
08:00
250₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.


Araç Sahibinin Mesajı
3 serisinin en üst modeli olan M3 görünümü yapilmistir. Bu haliyle kiralik olarak Türkiye'de tektir ve fiyati da kisa süreligine standart haliyle ayni tutulmustur. Borusan çikisli, 3.20i ED Sportline(1340 kg, 170 bg, 0-100km 7.6sn. Yakit tüketimi sakin kullanimda 100km'de 7lt'dir, dizelden farksizdir. Donanimi ve göze hitap eden piano black iç görüntüsü sebebiyle seçilmistir. Araçta ekstra olarak sunroof, geri görüs kamerasi, hiz limitörü, destekli spor koltuklar, lastik basinç sensörü ve sport+ sürüs modu bulunmaktadir.): Tüm servisleri zamaninda ve eksiksiz olarak Borusan'da yapilan, disi ve içi hala sifirdan farksiz olan, iyi bakilmis aracimizi kisa süreli kiralamalara açmak istiyoruz. Aracin durumunu detayli çekilen resimlerden de görebilirsiniz. Arastirma ve karsilastirma yapilarak fiyati bu seviyedeki araca piyasanin en uygunu olarak belirlenmistir. Kiraci arkadaslardan araci kendi araçlariymis gibi özenle kullanmalarini ve araci teslim aldiklari durumda(temizlik, benzin seviyesi vs.) teslim etmelerini bekliyoruz. Teslimat ve iade noktasi belirtilen adres olup, karsilikli görüsülerek duruma göre baska noktalar da belirlenebilir. Her konuda karsilikli görüsme yoluyla çözüm bulunabilir, çekinmeyin, herhangi bir aksilikte derhal haber verin. Arabaya bazen benim de ihtiyacim olacagindan uzun dönem kiralamaya sicak bakmiyoruz.

Araç Özellikleri

Otomatik
Benzin
KM 0 - 10000

Kullanıcı Yorumları

Safak Ercan
Safak
Araç gayet temiz bakimli konforlu ve kullanisliydi.Araç sahibi gayet ilgili anlayisli kibar bir beyfendiydi. Kendisine tesekkür ediyorum bir dahaki aracim kesinlikle Serkan Bey'in araci olacaktir .
Musa Orhan
Musa
Araç sahibi Serkan Bey oldukça kibar cana yakin bir beyefendi. Araç oldukça güzel temiz kullanilmis. Yol tutusu bir harika. Gönül rahatligiyla aracini kiralayabilirsiniz.
Musa Orhan
Musa
Araç sahibi Serkan bey çok beyefendi kibar bir insan oldukça anlayisli cana yakin biri bir sonraki kiralamamda da kesinlikle Serkan beyin aracini kiralarim.

Kiralama Şartları

1-3 Gün arası günlük 300 km sınır, sonraki her gün içinse günlük 100 km sınır sonrasında km başı 50krş olarak ücretlendirilecektir.
Araçta sigara içilmez

Teslimat Noktaları

Zeytinburnu (0)

250₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
27 Nisan
08:00
30 Nisan
08:00
250₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.

Bir sorun mu var?
Bizi ara, cevaplayalım. haftanın her günü 09:00-21:00