CITROEN C4

2012
Kadıköy/İstanbul
Hakan
Hakan
14 Kiralama
Ort. 46 dakikada yanıt
95₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
17 Nisan
08:00
20 Nisan
08:00
95₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.


Araç Sahibinin Mesajı
C segmentin konforunu sonuna kadar hissedeceginiz keyifli ve güvenli bir araçtir. (Volkswagen Polo, Renault Symbol, Opel Corsa, Renault Clio, Ford Fiest gibi B segmenti araçlarla lütfen aracimi kiyaslamayin) Kendi segmentinin en büyük iç hacmine sahiptir. (Iç hacim 510 Kg, Bagaj kapasitesi 408 Lt) C4-Confort modelidir. (ABS-Anti Blokaj Fren Sistemi, ASR-Elektronik Patinaj Önleme Sistemi, ESP-Elektronik Stabilizasyon Programi, Yokus Kalkis Destegi,Hiz Sabitleme, Hiz Sinirlandirma, Direksiyondan Kumandali Müzik Sistemi, AUX Baglantisi vs. bir çok özelligi bulunan dolu modelidir.) Yakit türü DIZEL olup Sehir içi 5,2 litre, uzun yolda 3,5 litre, ortalama 4,4 litre yakmaktadir.(Ortalama 22 kurus) Bütün bakimlari yeni yapilmis olup gerek sehir içi gerek sehir disinda gönül rahatligiyla kullanabilirsiniz. Lastikler 2016 kasim ayinda degistirilmistir. (2 yillik yol yardim garantisi devam ediyor.) Ailemle kullandigim aracimin içi oldukça temizdir. Kiralama süresi boyunca lütfen aracimin içinde SIGARA IÇMEYIN. Bostanci Köprüsü, Küçükyali, Maltepe Köprüsünde araç teslim edilebilir.

Araç Özellikleri

Manuel
Dizel
KM 0 - 10000

Kullanıcı Yorumları

çagdas nas
çagdas
1Hakan abimle tanisma serefi benim icin herseyden ustundu. Araci tertemiz ve sorunsuz. Kiralama surecinde bana cok yardimci oldu. Gonul rahatligi ile aracini kiraliyabilirsiniz. Kendisine tekrar tesekkur ederim :)
Ozan Bilgin
Ozan
Hakan Bey olumlu, saygili ve iletisimi rahat birisi... ayrica araçta gerçekten temiz ve performansi iyi. Ayrica km de 17-20 kurus yakiyor sanirim. bir daha baska araçla ugrasmam sanirim... Son olarak araçtaki müzik cd si için tesekkürler :)
emre sevil
emre
Araç çok temiz ve güzeldi Hakan Bey de çok kibar ve iyi niyetli.

Kiralama Şartları

1-3 Gün arası günlük 300 km sınır, sonraki her gün içinse günlük 100 km sınır sonrasında km başı 50krş olarak ücretlendirilecektir.
Araçta sigara içilmez

Teslimat Noktaları

Kadıköy (0)

95₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
17 Nisan
08:00
20 Nisan
08:00
95₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.

Bir sorun mu var?
Bizi ara, cevaplayalım. haftanın her günü 09:00-21:00