RENAULT Fluence

2013
Bakırköy/İstanbul
Armagan
Armagan
6 Kiralama
Ort. 0 dakikada yanıt
92₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
21 Nisan
08:00
24 Nisan
08:00
92₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.


Araç Sahibinin Mesajı
Son derece ekonomik yakit sarfiyati vardir sinifina göre konforludur. Tertemiz kullanilmis aile arabasidir. Araçta sigara içilmemistir kiralayacak olanin da ayni özeni göstermesini ve sigara içmemesini rica ediyorum. Hafta sonu min. 2 gün kiraya veriyorum. Araci yikamadan çikartip teslim ederim, ayni sekilde geri almak isterim. Ayni sekilde aracin deposunu tam dolu olarak teslim ederim, ayni sekilde teslim almak isterim. Beylikdüzü disinda, Basinköy mah. Floryadan da teslim alabilirsiniz. Hafta sonu kira süresi min 2 gündür.

Araç Özellikleri

Otomatik
Dizel
KM 0 - 10000

Kullanıcı Yorumları

MELIH TASDEMIR
MELIH
2 günlügüne araci kiraladim. Araci tam vaktinde temiz bir sekilde teslim etti. Dizel otomatik araci km'de 0,20 TL yakiyor. Genis iç hacimli ve konforluydu. Oldukça yardimsever ve pozitif bir arkadasimiz. Araç için ödediginiz rakama deger. Sorunsuz, gönül rahatligiyla kiralayabilirsiniz. Tekrar tesekkürler..
Mehmet Recep Aslan
Mehmet Recep
Temiz bir araç, sikintisiz bir kiralama oldu. Armagan Bey iyi niyetli, yardimsever ve ilgili bir bey. Tesekkür ediyorum.
zafer akin
zafer
Araç sahibi mükemmel bir insan araci piril piril deposu full teslim etti. Yakiti süper hiç yakmiyor sanki. Aracin konforu süper sifir araba gibi. Ben hem arabadan hem sahibinden çok memnun oldum. Her sey için çok tesekkür ederim.

Kiralama Şartları

1-3 Gün arası günlük 300 km sınır, sonraki her gün içinse günlük 100 km sınır sonrasında km başı 50krş olarak ücretlendirilecektir.
Araçta sigara içilmez

Teslimat Noktaları

Bakırköy (0)

92₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
21 Nisan
08:00
24 Nisan
08:00
92₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.

Bir sorun mu var?
Bizi ara, cevaplayalım. haftanın her günü 09:00-21:00