VOLKSWAGEN 146

1979
Ataşehir/İstanbul
TOLGA
TOLGA
1 Kiralama
Ort. 21 dakikada yanıt
800₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
30 Mart
08:00
2 Nisan
08:00
800₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.


Araç Sahibinin Mesajı
lster hafta içi ister haftasonu ozel gunleriniz icin soforlu olarak kiralayabilirsiniz.Klip katalog reklam dizi sinema cekimleri, gelin arabasi , dogum günü , evlilik teklifi ,piknik organizasyonlari vs isleriniz icin uygundur.Fiyat 10 saate kadar olan rakamidir.Yakit ucreti olarak km carpanimiz 0.95 TR dir

Araç Özellikleri

Manuel
Benzin
KM 0 - 10000

Kullanıcı Yorumları

Günes Ekin Asci
Günes Ekin
Turuncu vosvos sevgimiz üzerine basladigimiz dügün arabasi arayisinda "Defne" ile karsilasmak bizim için çok büyük sansti. Ilk fotograflarini gördügümde bir iç mimar olarak renk uyumuna ve iç mekan tasarimina o kadar çok hayran kaldim ki! Dügün günü müsait olmasi ise bizim için ikinci büyük sansti. Artik "Defne" bir günlügüne bile olsa bizimdi! Tolga bey bize bu süreçte o kadar çok yardimci ve destek oldu ki! Malum günün yagmurlu olma ihtimalinde bile geline psikolojik destek tamdi =) Günlük güneslik geçen günümüzde "Defne" her etapta çok dakikti, hiç bir yere geç kalmadi. Hasan bey o güne ait süreci basari ile yönetti. Beni en çok mutlu eden ve analiz etmekten keyif aldigim detay ise; yüzü gülmeden yürümeye devam eden kim varsa, önce "Defne"yi sonra da bizi görünce yüzünde kocaman bir gülümsemenin belirmesiydi. Insanlari o gün mutlulugumuza bir sekilde dahil etmek bizim için essizdi. Nikahi atlayip fotograf çekimi için dag tepe yol alirken bile "Defne" son model arabalara tas çikartircasina bir an bile teklemeden görevini layigiyla yerine getirdi. Bizim en mutlu günümüzdeki en önemli oyunculardan biri oldu "Defne". Onun oldugu her fotografta yüzümüz gülüyor. Kapitalizmin hayatimizi yönlendirdigi bir dönemde en lüks arabalarin dügün günlerinde rol oynadigini fakat gün sonunda hafizalardan silinip gittigini göz önünde bulundurdugumuzda "Defne" tüm sevenleri için en güzel çözüm bize göre. Sizlere Kaya ailesi olarak çok çok tesekkür ederiz. Bizi çok mutlu ettiniz!

Kiralama Şartları

1-3 Gün arası günlük 300 km sınır, sonraki her gün içinse günlük 100 km sınır sonrasında km başı 50krş olarak ücretlendirilecektir.
Araçta sigara içilmez

Teslimat Noktaları

Ataşehir (0)

800₺ /günlük
min. 1 gün
Teslimat noktaları bulunmamaktadır.
30 Mart
08:00
2 Nisan
08:00
800₺ /günlük
min. 1 gün

Sorunsuz kiralama deneyimin için Rentiva her adımda yanında.

Bir sorun mu var?
Bizi ara, cevaplayalım. haftanın her günü 09:00-21:00